"The aim is to build a world-leading organization in development and production of end-of-arm tooling."

Az OnRobot termékei olyan új lehetőségeket tárnak fel az automatizálási feladatok előtt, amelyekről sosem gondolta volna, hogy lehetségesek. Az ipari automatizálás számára készült előremutató fogó- és érzékelőrendszereink segítségével olyan valóban együttműködő alkalmazásokat fejleszthet ki, amelyek lehetővé teszik alkalmazottai számára, hogy az együttműködő robotok mellett dolgozzanak az összeszerelés, felületkezelés, felvétel és lerakás, gépkiszolgálás vagy tesztelés területén.

Enrico Krog Iversen

megfogokonr.png
OnRobotLogo.png

TELJES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁSOK A ROBOTKAR VÉGÉRE SZERELHETŐ SZERSZÁMOKHOZ

Az OnRobot egy született globális vállalat, amelynek központja a robotágazat fővárosában, a dániai Odensében található. Robotkar végére szerelhető innovatív, azonnal termelésre kész („Plug & Produce”) szerszámokat készítünk, amelyek segítenek a gyártóknak teljes mértékben kihasználni az együttműködő robotok előnyeit: a könnyű használatot, a költséghatékonyságot és az emberi munkaerő melletti biztonságos üzemeltetést.

gecko_gripper.png
hex_sensor.png

Miért válassza az OnRobotot?

Az OnRobot egy született globális vállalat, amelynek központja a robotágazat fővárosában, a dániai Odensében található. Robotkar végére szerelhető innovatív, azonnal termelésre kész („Plug & Produce”) szerszámokat készítünk.

FELVÉTEL ÉS LERAKÁS
icon_pick_place.png

A felvételi és lerakási folyamat felgyorsításával nyert megnövekedett termelési eredmény csak az egyike azoknak az előnyöknek, amelyekre az OnRobot fogószerkezeteinek termelésbeli felhasználásával tehet szert. Az OnRobot-fogószerkezettel felszerelt együttműködő robot telepítésével óráról órára ugyanazt a pontosságot kapja, hiszen a robot sosem fárad el. Programozható erejével az OnRobot-fogószerkezet még a legsérülékenyebb alkatrészeket is könnyedén mozgatja.

A laboratóriumok gyakran kicsik, így minden hely számít, és sokszor egy kis együttműködő robot jelentheti a tökéletes megoldást. Az OnRobot robotkar végére szerelt szerszámát csatlakoztatva egyszerre gondoskodhat a tevékenységei pontosságáról és következetességéről. A programozható erőnek köszönhetően az OnRobot fogószerkezetei könnyedén mozgatják a vérvizsgálat mintáit, illetve hajtanak végre egyéb kényes műveleteket.

icon_quality_testing.png
ELLENŐRZÉS

A csomagolósorok automatizálása olyan együttműködési modell számára nyit utat a termelésben, amely lehetővé teszi egy automatizált robotmegoldás dolgozók melletti működtetését. Az OnRobot kar végére szerelt szerszámával rendelkező együttműködő csomagolórobot segítségével csökkentheti a csomagolási időt, és mentesítheti a dolgozókat az ismétlődő feladatok alól. Az OnRobot fogószerkezet állítható erejének köszönhetően Ön rendkívül rugalmas és könnyen integrálható megoldást kap csomagolási problémáira.

CSOMAGOLÁS
icon_palletizing.png

A gépkiszolgálás egyszerre lehet unalmas és veszélyes feladat, amely magas szintű következetességet követel meg – még sok-sok munkaóra után is. A gépkiszolgálási feladat automatizálása nem csupán a dolgozók biztonságát fokozza, de egyúttal a termelékenységet is növeli, lehetővé téve a termelés folytatását azután is, hogy a gépkezelők elhagyták a műhelyt. Dupla fogószerkezet-megoldásunkkal jelentősen csökkentheti a ciklusidőt, hiszen az eszköz egyidejűleg két tárgyat és műveletet is tud mozgatni, illetve végezni.

GÉPKISZOLGÁLÁS
icon_machine_tending.png

Számos összeszerelési művelet követeli meg a robottól a pontos keresés és fogás képességét, gyakran pedig apró, különböző formájú és méretű alkatrészeket kell mozgatnia. Az OnRobot robotkar végére szerelhető együttműködő szerszámai segítenek fokozni a termelés sebességét és minőségét, miközben csökkentik a költségeket. Az egyszerű átcsoportosítás lehetősége igazi előny az igen összetett, kis szériás gyártással foglalkozó kis- és középvállalkozások számára.

ÖSSZESZERELÉS
icon_assembly.png

„Megtaníthatja” OnRobot felületkezelő megoldásainak, hogy megbízhatóan kövessenek bármilyen típusú összetett kontúrt, amivel több napos programozást takaríthat meg. Az OnRobot OptoForce-technológiával felszerelt erő-/nyomatékérzékelője a szoftvercsomaggal együtt lehetővé teszi, hogy a robot folyamatosan tartsa ugyanazt az erőt és sebességet. Valósítson meg pontos felületkezelést gyors integrációval és egyszerű programozással.

FELÜLETKEZELÉS
icon_surface_treating.png
ujmegfogok.png
ujmegfogok.png
ujmegfogok.png

TERMÉKEK

Minden felmerülő problémára megtalálja a megoldást az OnRobot termékei között. 

ujmegfogok.png
ujmegfogok.png
ujmegfogok.png

RG2-FT

OKOS GRIPPER E/NY SZENZORRAL, SEGÍTŐ KAR, AMI ÉREZ

  • A pontos érzékelés azzal javítja a gyártási minőséget, hogy akár 60%-al is csökkenti a hibaarányt a finom áthelyező feladatok során 

  • A könnyen programozható érzékelésnek köszönhetően a robot úgy működik, mint a működtető harmadik karja, és úgy kezeli a munkadarabokat, mint egy ember.

  • Annak köszönhetően, hogy azokat az illesztő műveleteket is automatizálni lehet, amiket korábban nem lehetett volna, 40%-al csökkennek a működési költségek.

Az RG2-FT egy modern, érzékeléssel és intelligenciával rendelkező gripper, amely képes a robotot (csak UR) és önmagát is úgy vezérelni, hogy elérje, amit a kezelője szeretne, még akkor is, ha a pontos paramétereket nem lehet előre beprogramozni. Ez teszi lehetővé a valódi együttműködést a kezelő személyzettel, egy igazi kollégáéhoz hasonló támogatást nyújtva.

rg2ft_gripper.png

Rendelés, kérdés esetén keressen minket!

INFORMÁCIÓ:

+36 29 265 522

info@kls.hu

 
kls_logo 3 2 (3).png