"The aim is to build a world-leading organization in development and production of end-of-arm tooling."

Az OnRobot termékei olyan új lehetőségeket tárnak fel az automatizálási feladatok előtt, amelyekről sosem gondolta volna, hogy lehetségesek. Az ipari automatizálás számára készült előremutató fogó- és érzékelőrendszereink segítségével olyan valóban együttműködő alkalmazásokat fejleszthet ki, amelyek lehetővé teszik alkalmazottai számára, hogy az együttműködő robotok mellett dolgozzanak az összeszerelés, felületkezelés, felvétel és lerakás, gépkiszolgálás vagy tesztelés területén.

Enrico Krog Iversen

TELJES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁSOK A ROBOTKAR VÉGÉRE SZERELHETŐ SZERSZÁMOKHOZ

Az OnRobot egy született globális vállalat, amelynek központja a robotágazat fővárosában, a dániai Odensében található. Robotkar végére szerelhető innovatív, azonnal termelésre kész („Plug & Produce”) szerszámokat készítünk, amelyek segítenek a gyártóknak teljes mértékben kihasználni az együttműködő robotok előnyeit: a könnyű használatot, a költséghatékonyságot és az emberi munkaerő melletti biztonságos üzemeltetést.

Miért válassza az OnRobotot?

Az OnRobot egy született globális vállalat, amelynek központja a robotágazat fővárosában, a dániai Odensében található. Robotkar végére szerelhető innovatív, azonnal termelésre kész („Plug & Produce”) szerszámokat készítünk.

FELVÉTEL ÉS LERAKÁS
ELLENŐRZÉS
CSOMAGOLÁS
GÉPKISZOLGÁLÁS
ÖSSZESZERELÉS
FELÜLETKEZELÉS

TERMÉKEK

Minden felmerülő problémára megtalálja a megoldást az OnRobot termékei között. 

RG2-FT

OKOS GRIPPER E/NY SZENZORRAL, SEGÍTŐ KAR, AMI ÉREZ

  • A pontos érzékelés azzal javítja a gyártási minőséget, hogy akár 60%-al is csökkenti a hibaarányt a finom áthelyező feladatok során 

  • A könnyen programozható érzékelésnek köszönhetően a robot úgy működik, mint a működtető harmadik karja, és úgy kezeli a munkadarabokat, mint egy ember.

  • Annak köszönhetően, hogy azokat az illesztő műveleteket is automatizálni lehet, amiket korábban nem lehetett volna, 40%-al csökkennek a működési költségek.

Az RG2-FT egy modern, érzékeléssel és intelligenciával rendelkező gripper, amely képes a robotot (csak UR) és önmagát is úgy vezérelni, hogy elérje, amit a kezelője szeretne, még akkor is, ha a pontos paramétereket nem lehet előre beprogramozni. Ez teszi lehetővé a valódi együttműködést a kezelő személyzettel, egy igazi kollégáéhoz hasonló támogatást nyújtva.

Rendelés, kérdés esetén keressen minket!

INFORMÁCIÓ:

+36 29 265 522

info@kls.hu

 

Székhely: 1164 Budapest, Biztató út 32.

Telephely: 2220 Vecsés, Dózsa György út 86.

szechenyi.png