pattern.png
home_rewardsection_1920_edited.jpg

DÍJNYERTES TERVEZÉS

A TECHMAN nagy jelentőséget tulajdonít a tervezésnek és az innovatív módszereknek ügyfeleink üzleti tevékenységének javítására.

Az ipar és a művészet egyesítésével célunk, hogy úttörői legyünk a robotkaroknak az automatizban.

A TERVEZÉS FONTOSSÁGA

OKOS

A TM Robot beépített látórendszerrel van felszerelve, amely tökéletesen integrálódik mind a hardverbe, mind a szoftverbe, szemben egyéb robotok kiegészítő látásával, amelyek üzembe helyezése időigényesebb és drágább.

EGYSZERŰ

A TMflow egy innovatív folyamatábra alapú robotszerkesztő szoftver. Bármilyen ipari programot egyszerűen elkészíthet, egyszerűen kattintson és húzza be a lépéseket, kódolási tapasztalat nélkül!

BIZTONSÁGOS

Amikor robotunk összeütközik egy tárggyal vagy személlyel, azonnal leállít minden olyan mozgást, amely kárt okozhat. Tökéletes választás az emberrel való együttműködéshez a gyárban.

TMflow

Az automatizálási feladatokat innovatív, folyamatalapú robotszerkesztő szoftverünkkel oldhatja meg. Minden funkció más ikonként jelenik meg, és intuitív kattintás és húzás módszerrel is rendelkezik. A kódolási tapasztalattal nem rendelkező felhasználók akár 5 perc alatt készíthetnek pick & place programot.

NINCS TÖBB KÓDOLÁS

tmflow.jpg

Beépített látórendszer

Támogatja az alak- és képalapú minta illesztést.

vision.png
  • TÁRGYFELISMERŐ MODUL

Támogatja a kontrasztjavítást, a képkiegyenlítést, a morfológiát és a színsík kivonást.

  • KÉPJAVÍTÁSI MODUL

Támogatja az 1-D, QR kódot és a 2-D DataMatrix dekódolást.

  • VONALKÓD AZONOSÍTÓ MODUL

Katalógus igénylés

Katalógus letöltéséhez töltse ki a kérdőívet!

TERMÉKEK

beépített látórendszerrel

REGULAR PAYLOAD SERIES

MEDIUM-HEAVY PAYLOAD SERIES

TM5-900
  6 kg
  700 mm
  4 kg
  900 mm
  12 kg
  1300 mm
  14 kg
  1100 mm

JÖVŐKÉPÜNK

A Techman név a „Technology” és „Human” szavakból származik, amely azt az elképzelésünket tükrözi, hogy „a technológiát az emberi élet gazdagítására alkalmazzuk.” Ez magában foglalja az együttműködő robotokkal kapcsolatos célkitűzésünket - azonos gyártósoron látni az embereket a gépekkel együtt dolgozni. Az Ipar 4.0 elmúlt években egyre növekvő jelentősége arra késztetett bennünket, hogy minden erőfeszítésünket az automatizálás fejlesztésére, a kollaboratív robotok különböző helyzetekre való felkészítésére helyezzük és végül reméljük, hogy cselekedeteink jobb életet kínálnak az embereknek

ALAPÉRTÉKEK

MINŐSÉG  |  INNOVÁCIÓ  |  SZOLGÁLTATÁS

 

Elkötelezettek vagyunk az innovatív együttműködő robotok kifejlesztése és ipari bevezetése iránt. Azt is hisszük, hogy a kiváló minőség az ügyfelek elégedettségét eredményezi és emellett az üzemi dolgozók biztonságát is. A TM Robot hosszútávú felelősséget vállal azáltal, hogy számos szolgáltatást nyújt, mielőtt bízna robotunkban és azt követően is bármilyen további üzemeltetési kérdésben.

Rendelés, kérdés esetén keressen minket!

kls_logo 3 2 (3).png